Jag trodde för mycket

Serien Jägarna, det var lite av en “flopp” tycker jag, för vem kan tro att polischefer förvarar pistoler i kontorslådan?! Ett stressigt slut också, eller var det slut? Och så Lassgård – hur mesig får man vara när det gäller?? Tur att han hade en kärvänlig systerson…

Hm, film. Men verkligheten är mer spännande än så! Idag har jag och pappa haft “vår dag”, och han berättade hur det känns i hjärnan för mig. Människohjärnan – den är verkligen spännande! Och det är också spännande se hur vi och djuren på något sätt har gemensamma drag i vissa saker, som påverkan på varandra i flock.

Hm, hm, och oj vad det blåser där ute! Annars hade jag tagit mig en kvällstur på skidorna, nu när jag kommit i gång med nyårslöftet att bränna kontorsfläsk. En härlig känsla det där, att kämpa sig fram – men känna hur lungorna levererar elit!

Den svenska eliten- vem blir det? Jag har svårt att tro dagens presskonferenser och sånt, att det skulle bli S, MP, C och L i ny Regering. Men jag kan ha fel, jag som tror att det blir nyval, och att Annie får gå internt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *