GOD JUL I STUGAN!

Ja, idag är det Julafton, och jag vaknade redan i ottan, till sviterna av den översaltade tungan… hm, jag som hade tänkt sova länge, sitter nu här med en kopp söt glögg för att skapa balans i mitt misslyckade matlagande.

Kass på det är jag, kan man säga, även om jag följer recept! Men, jag ger mig inte, och jag slänger det inte, utan försöker rädda det till senare genom frysen, och uppfinner ibland något helt nytt också sen – som t ex en häxgryta med grönkål till mellandagarna!

Storhelger, det är jag inte heller bra på, för det kräver så mycket “socialt”, d v s inga analytiska diskussioner och sånt, utan bara trevlig samvaro “utan krav”… hm, hm, d v s tvärtom!

Men, det är ju tur att Julafton är barnens högtid, för de kan det där med att sköta hela showen så att säga, och vi vuxna kan ta ett steg tillbaka och bara iaktta.

Hur som helst…

GOD JUL till alla bloggläsare, kritiker som beundrare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *