Har jag gråtit blod?

I samband med svepet fick jag en bristning i ögat, inte blodstänk som jag själv först trodde och försökte tvätta bort det… hm, och ont har det gjort, så jag fotade det i fall jag skulle behöva vända mig till nätdoktor eller så – och vips så blev jag distraherad!

Började nämligen att titta på diplomen i bakgrunden, och minnas tillbaka…

Gissa vilken av diplomen jag är mest stolt över?

Den vänstra, för där hade jag så många fler konkurrenter!

Hm, hm, men åter till ögat… Ja, jag har kontrollerat blodtrycket, med tanke på stundande julstress och sånt, men mitt övertyck är lägre än en kollegas undertryck!

Så, prova ni också tankens kraft, och försök att få ner alla höga stressvärden. Tänk t ex att Julen, det är som att gå till tandläkaren, man är lite spänd och nervös, det blir dyrt, men snart är det förbi också, och man lever på som vanligt igen.

100 i övertryck, 60 i undertryck, och pulsen var 54 – där har ni ett mål om inte annat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *