Polischefer anmälda för brott!

Undrar hur länge det dröjer innan den rubriken kommer i pressen?

Hm, läser om den kvinnliga chefen som inte ingår i kollektivet så att säga, och hur hon försvarar sig mot påhoppen i media, här i NSD igår.

https://www.nsd.se/nyheter/motattacken-finns-ingen-sanning-i-anmalan-nm4968568.aspx

Igår, när Konung Karl Gustaf också var till Kiruna, för att inviga Kristallen, det nya stadshuset … Hm, hm hoppas verkligen att hon var där bland de inbjudna och kunde säga det direkt till honom, att “Se för Guds skull till att Kungens pojkar slutar bråka!”.

https://www.youtube.com/watch?v=hC3EszN3Uuo

Till hennes försvar kan jag ju meddela att polisens system är sådant, att det är den chef, var den som klagar är fast placerad, som får den gjorda anmälan i sin hand “som första person” genom ett s k “automatiskt e-postmeddelande” om att handlägga det, även om det skulle handla om chefen själv – ja, ett datasystem kan ju som sagt inte läsa själv…

Det är systemet som ska angripas till att börja med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *