“Klimakteriegris avskedad”

Nöff nöff – undrar hur många som hann få en skvätt lustvätska i brallan av artikeln?

Nej, jag tror inte på några rubriker, utan tänker som så, att smutskastningen bara har hittat sig en annan väg, och får jag välja, tar jag hellre publicitet än ett litet rum med egen toalett.

Nå, men är det enbart gruvan, eller finns det något annat som ger mig anledning att tro att Ö:et har tappat grenen och blivit ett berg i stället?!

Hm, på samma sätt som jag är första kusin med Pajalas Kommunalråd Anna från Vänstern, är polischefen i området första kusin med Norrbotten(s) Regionråd Anders… även om vi aldrig pratar politik.

Hm, hm, synd att jag aldrig träffat den mannen, för då hade jag lätt kunnat göra en bättre analys av läget!

Nu får jag nöja mig med att ana att det nalkas nyval, och att Anna kommer att bli ett hot om S-rösterna från Norrbotten till Riksdagen? Samtidigt som Herr Sundström har svårt att föra vallokomotivet gruvan framåt om det kommer opassande yttranden till domstolen innan den 27 november? Varför skulle han annars ha tappat humöret där ute på myren?

Hur som helst, så tror jag att Löwen bara ska vinna tid till egen mobilisering och eliminering av valkonkurrenter, genom att förorda talmannen att ge Lööf sondering i den blåögda terrängen.

Hur jag kommer att rösta? Inte på samma som sist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *