På uppdrag av Markku

Min egen särbo, han undrade varför jag inte skriver blogg, och tyckte att jag ska börja skriva igen. Han brukar tydligen vara och läsa, med hjälp av google-translate, och kanske har han lärt känna mig på det sättet?

Två introverta personer som vi, som lever med produktionsmål och enkel samvaro, vi kanske inte hade lärt känna varandra utan min blogg? Det är nämligen så, att det är Markku som för det sociala samtalet, och han får väl samtalsuppslag härifrån min blogg, när det inte kommer så mycket från min mun?

Jag då? Jag är nöjd när jag hör honom tänka högt, om kloka lösningar, och intelligenta ideér, och är han tyst, då vet jag ändå oftast vad det är.

Hm, men Kaihteensaari, varifrån fick jag det!?

Tänkte på Seskarö, men hamnade typ mellan Norrtälje och Turku…

Seittenkaari, var det ju!

(nä, jag har inget att skriva om, det var bara en seskaröbo i Luleå som sade att han inte är från Tornedalen, och att ingen där tycker så)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *