En månad, men inte död

Tydligen har svavellukten fortsatt varje morgon under min semester, och fler än jag har reagerat. Men om fler än jag har vågat äta gäddor nära dammen, det vet jag ej? Lever gör jag, men visst tänkte jag här om dagen när jag fick en störtblödning från näsan – att kan det vara gruvan?

Skämt å sido, det har en naturlig förklaring av förkylning, torra slemhinnor och näspillande, men än dock en läskig upplevelse!

Jaha, nej, inget mer att förtälja om gruvan, jag väntar och hör med spänning vad som kommer från Mark- och miljödomstolen på Naturvårdsverkets skrivelse. Om de fastställer att Bergmästarens beslut från 2008 har en laga kraft över Gränsälvskommissionens 2010, och själva brytningen kan fortsätta i Tapuli trots avsaknad av vidare miljötillstånd för vattenreningen etc.

I övrigt har jag inte så mycket att berätta om, bara att sommarsemestern har varit underbar, med sol och mycket bad på hemmaplan.

Nej, det flyter inte än heller – skrivandet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *