Vårkänslor i luften

Fåglarna kvittrade som bara den, när jag tidigare var ut och satte traktorn i fricko, och nu på de lokala halvnionyheterna hörde jag att krogslagsmålen hade varit många, främst i Piteå, men också i Luleå och Gällivare.

Det spritter i kropp och fjädrar, när ljuset har tagit oss med storm. Förändringens tid är här, allt dött börjar leva igen, eller föds på nytt. En tid som ruckar på rutiner, och inte bara inger hopp, utan även oro för förändring.

Hjärnan, …oj, nu började det stickas i pannloben, och tog stopp.

Jaha, där tog ISTP-kretskortet över INTP, och jag får väl berätta om mitt torrkött i stället. För när melodifestivalen var över, och när lammen tystnat, så lyfte jag fram det blodiga köttet till saltning. Mitt i natten, eftersom jag ännu var pigg. Och nu ligger det där, i det kungligt hovlevererade flingsaltet, med inslag av ekologiskt socker, för att skapa en glansigare yta.

https://highonmbti.tumblr.com/post/142277893815/have-you-done-an-istp-vs-intp-before-also-could


https://www.youtube.com/watch?v=BwHFjtBoxEI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *