Jaha

Nu har det virrvarriga parallell rören i organisationssystem även nått gruvan här, tänker jag, när jag läser att Kaunis Iron ska ha fått grönt ljus, men Bergsstaten beviljat Abecede att ta över Northlands konkursade bearbetingskoncessioner. Grönt ljus för Sundström & Lindvall som omnämns som faktorer i Abecede, men inte för Kaunis Iron, där Allan redan börjat rekrytera? Hm, kanske säljs det hela ännu till ett bra pris?

Hm, hm, och nu när Naturvårdsverket verkar ha gett min tolkning rätt, att Gränsälvskommissionens beslut, som i sig inte gick att överklaga, var skrivet på ett sätt som gjorde sig själv ogiltigt, verkar också kommunens beslut om detaljplan med utökade miljötillstånd ha börjat svaja?

Något är det som gungar i alla fall, det känner jag. Kanske fartyget har börjat röra sig mot öst nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *