Jag har fått nytt jobb!

Körde hem i det vackra landskapet, och undrade om mina nya arbetsuppgifter ger mig mer lön? Egentligen bryr jag mig inte om lönen så mycket, men det är ju alltid intressant att veta vad som är politiskt korrekt så att säga.

Själva jobbet som jag har fått, är inte det, eftersom det är medvetet undermedvetet, och dolt i systemet så att säga. Men man kan väl säga att jag har blivit internutredare, där beställaren lämnar in en beställning lite finurligt, och jag ska utföra ett extraordinärt detektivarbete utan att de drabbade förjobbarna förstår det.

Hm, undrar hur länge det ska ta för piccolobossar och andra springpojkar att inse det?

Och för er som inte förstår, kan jag ju förklara att det handlar om “ordets konst”, och för dig som ännu inte har förstått innebörden av annan vacker konst, så sägs den vackra svarta korpen röra sig tillsammans med vargen, och hjälpa den att hitta det den söker.

Jaha, och nu lite vacker julmusik på det?

https://www.youtube.com/watch?v=Ki0mVpIs0zE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *