Väckelsemöte?

Nu senast har jag varit på tjänstekonferens vid vackra Storforsen, där farhågor om “väckelsemöte” hördes i skaran, och ett visst storbildsinslag möjligen påminde om bibelstudier i grupp under en kvinnlig präst – två dagar som jag själv upplevde som väldigt trevliga och utvecklande, t o m hoppingivande, fram till idag…

En vacker fors, men där kylan biter så hårt att det ryker, och får isen att lägga sig så det knakar!

Vad var det som dödade hoppet? Och får tanken att ryka iväg?

Medarbetardrivet arbete, med medborgaren i fokus, där det nya verktyget skulle vara reflekterande samtal, för att uppnå Polisens verksamhetsidé “Närmare medborgarna, mer tillgängliga och tillsammans leder vi det brottsbekämpande arbetet för trygghet, rättssäkerhet och demokrati”?

Jag skrev ett inlägg om just detta i tjänsten, med det nya drivet, för medborgarna, i syfte att de bekämpar brott i Pajala kommun medan jag själv är ledig – men ser att någon inom myndigheten måste ha raderat bort det!

Så, där tog drivet med humor och tempo slut, redan.

Men, som kvinna vägrar jag att tiga i församlingen – så tack Gode Gud för min blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *