Hoppsan!

Fokuserade blicken för en bloggrubrik, och hamnade på stolsryggen, där min skitiga jobbskjorta väntar på tvätt – och till min förvåning såg jag ett kors!

Hm, jag har burit axelklaffarna i ganska många år nu, men aldrig lagt märke till att det är ett kors högst upp på emblemet… Hm, hm, undrar om våra nyanlända muslimer har sett korset vid sitt besök på polisstationen – och vad de tänkt då, i så fall?

Jaha, och vad skulle hända om jag själv skulle dutta lite svart tusch där efter tvätten? Då skulle korset inte synas.

Vad mer har jag i hjärnan i dag då? Jo, en liten fundering om varför män i ledningsställning anser sig ha rätt att göra psykologiska tolkningar till egna sanningar av kvinnors känslor och åsikter? Senast i veckan hörde jag det i telefon.

Den allsmäktige mannen… en sort som också finns, inte sadist, men orealistisk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *