Vilodag…

Lite för optimistisk var jag nog, för nu känns det som att min bröstkorg är av ovanför magsäcken. Kanske mitt gamla revbensbrott vid femman som spökar? Hm.

Hm, hm. En vilodag, kan man nog säga att jag har haft idag. För jag har felsökt motorsågen i flera timmar, för att därefter vara tvungen att laga mat med gummihandskar!

Hur jag än tvättade mina diesel-kedjeolje-sonaxspray-händer, så fick jag dem inte att sluta lukta apa inför lök och lax skärandet.

Men nu har jag ätit, och börjat värma en välbehövlig bastu, medan jag ännu funderar lite på sågen… Det är inte oljepumpen som har sackat, för nu när systemet är rengjort, är hela kedjehuset full av olja – däremot inte svärdfållan… d v s helt tvärtom. Vad kan det vara? För lättflytande olja? Skev plåt? Eller är det ändå ett litet stopp kvar sista biten?

Hittar inget på nätet om just det problemet, så jag får väl lämna in den till en fackman på måndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *