Trodde det var hjärtat

Sista tiden har jag tryckt på 200%, dagtid på poliskontoret, och där emellan med jakt och skogsarbete tills mörkret fallit på, för 7 timmars vila… vilket var för lite för min bål!

Trodde saltbristen var godissug, och tröttheten i barkhögen hjärtsvikt – men illamåendet kom inte därifrån, utan det var muskulärt från non-stop röjningen, med buken viftande 3 ha hyggesrensning, som till slut gav den gamla tanten skada på muskler och senor i buken… hm, man börjar bli gammal se!

Nå, om jag haft nå syner och sånt under tiden? Kanske, flitig som en myra, där stigen tar slut i stacken – så ser jag en tvåmeters varelse med burka när jag blickar mot gruvan…
… elefanter och kinaögon… kanske dags att ta semester och åka till Thailand?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *