Hur jag mår?

Bra Lasse.

Ja, och i kväll har jag varit och nakenbadat!

Huvudskyddsombudet för Region Nord tyckte att jag skulle gå ut och plocka hjortron, men jag tror nog inte att de har mognat här än… i alla fall inte i förrgår! Hm, undrar vad han menade med det? Att jag ska be cheferna om ursäkt även om jag inte tycker att jag har gjort något fel, och så gå ut och plocka hjortron…? Nå, han verkar intelligent av sig, så han har säkert någon idé åt mig som jag själv inte ser in i mansvärlden…

Oj, det var mycket enklare förr, att vara kvinnlig polis, när vi tilläts ha ett eget nätverk!

Och så faktiskt, så har jag bett om ursäkt idag! Men inte av en manlig chef, utan av en kvinnlig administratör, för hon hade rätt, men jag lät min multipla chefsirritation gå ut över henne när jag själv hade läst fel hennes text – och dessutom skrev jag fel siffror åt henne!

8 thoughts on “Hur jag mår?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *