Inte dubbel – trippel!

Idag fick jag lära mig av intendenten att Polismyndigheten kör på treenigheten – med direkt ledarskap, indirekt ledarskap, och Human Resources ledarskap – men i stället för att bli balanserat, blir det kaos…

Nå, ur kaos föds ordningen, så jag ordar inget mer om det idag.

En fin och solig kväll, där jag såg att jag inte var ensam om att ha toppeluva på, trots den fina solen, som skiner spännande olika på olika gårdar, men på samma gång.

Och för mig känns det som måndag kväll, i och med att jag varit ledig ett par dagar, men jobbat idag. Funderade faktiskt medan jag kapade ved, att varför är det så lugnt i trafiken… innan jag kom på att det ju är bastukväll för många!

Men sen funderade jag inte så mycket till, för ett par ved skapade driftstopp i transportbandet, och jag var tvungen att börja felsöka. Hm, och de satt som gjutna. Måste släppa på bultarna i morgon – för jag orkade inte mer i kväll.

Måste ju hinna prata med Markku i telefon också! Spännande att höra hur det går med hans rep och underhåll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *