Oj, vilken skrattretande rapport!

Läste en konsultrapport nyss om jobbet, och trots det seriösa arbetet med den, och det goda resultatet i den – så har det blivit lite tokigt i sammanfattningen – där anonyma “en” och “en” har blandats ihop till en, med den kontrollmissen också, att fem myror faktiskt blir fler än fyra elefanter!

Inget nytt i övrigt, inga personliga nyheter, och jag hoppas att konsulten får fortsätta lite bredare, och högre upp, dock med mattekontroll… vilket är extra viktigt i den “dubbla” organisationen!

Ja, utöver informationsmötet, har jag haft ett eget givande utvecklingssamtal med högste chefen i länet – om den organisatoriska arbetsmiljön i allmänhet, och därpå uppkomna konflikter, som t ex den jag har med “piccolobossen”, och sen med gamla “buksvägerskan”.

Och gissa om jag höll på att tappa ören – när han på sittande finkontor frågade om jag vill komma och jobba hos honom på staben!!? Glömde t o m att tacka för förtroendet… när jag tackade nej p g a av hund och åldriga föräldrar på gården…

– så jag skriver nu “TACK!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *