Förvandlingen lyckades!

Och när jag fick igång den andra hjärnhalvan på riktigt, då tog skrivandet här slut – så är det bara! Nu gör jag dock ett litet inhopp, i slutet på min semester, för att visa att jag fortfarande är vid liv, och mår bra – och att t o m solen har gassat på mig mitt i natten!

Jo, det här är jag, men riktigt så här var det inte…

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/polis-anmalde-inte-olaga-vapeninnehav

Vapenhandläggaren ifråga hade väl knappt ett år på nacken inom Polisen, och då blev jag med mina 27 år i tjänst bara lite kaxig mot henne när hon skulle lägga sig i min grundligt gjorda förutredning… (men i sak tycker jag att det är fel /”Polismyndigheten har börjat tappa förståndet”/ att hämta vapen på rutin av Svensson-jägare, innan de ens har blivit dömda för brott!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *