Arbetsmyran TP väntar…

På bättre väder? Eller på fullständigt skiftbyte?

Bettet i handen satte i alla fall igång “den andra sidan”, av min ca 50%-iga fördelning på två olika personlighetstyper “vägg i vägg”, och med andra sidan här menar jag att jag till slut lyckades lämna den intressanta IN-känslan i den “stora värdsliga bersån”, och stå ut med att känna IS-problematiken på betonggolvet under mina fordon… oljiga och smutsiga små unika uppgifter att lösa!

Men, idag går det lite trögt igen! Kommer mig inte ut i arbete, trots att alla maskiner är servade och de praktiska jobben väntar på hög… Surfar istället här på nätet, och undrar främst – var är solen?!

Ja, även arbetsmyran behöver få lite värmande kärlek för att komma igång på riktigt!

Och för Er som inte känner mig, eller vet vad jag skriver om, kan i nedan länk läsa det jag försöker förklara – att min hjärna inför stundande utmaning måste lämna Albert Einstain, för att hamna hos Harrison Ford i stället – för att arbetet ska “funka” optimalt!

https://www.16personalities.com/sv/personlighetstyper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *