Kallelse till bröllop

Skogs- och jordbruket har krävt sitt av mig härifrån, och jag har senaste tiden styrketränat hårt genom att dikesrensa stoppade sträckor med 100% handkraft! I övrigt är den här årstiden en hektiskt tid, för det är mycket som ska förberedas i jorden med traktor, och hämtas bort innan grönskan igen gömmer det som kom fram i tö.

Följd på mitt blogginlägg har också kommit, för jag är innan semestern kallad till nytt samtal med chefen, som också har med sig förstärkning den här gången. Själv har jag sökt kontakt med personer från 2008, eftersom allt runt omkring verkar vara en repris av det, precis som jag förutspådde.

Ingenting konstigt med det, tyckte skogssamen och damen från norr, som redan i kyrkan hade blivit faschinerad av mina gröna ögon… En trevlig tillställning, där brudparet sade ja till varandra, efter prästens redogörelse för deras partitillhörighet och kärlek. Sen fick vi god mat på ett ställe, och kaffet med massor utav dopp på ett annat, där det senare också blev dags för småsalt igen efter programmet – och med levande musik i två salar, blev det ett riktigt gammeldags bröllop som varade i mer än 12 timmar!

Som gäst hade jag det riktigt trevligt, även om jag inte kände så många där, Markkus “bihang” som jag egentligen var. Men nu är jag bara jag igen, och tillbaka i vardagen, där jag avslutat helgen med att serva gårdens alla gräsklippare. Också något nytt! Har nämligen aldrig bytt olja på en gräsklippare förr, det har pappa skött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *