Flaggan i topp

Deltog på den tysta minuten kl 12.00 i Luleå, utanför Rättscentrum, där flaggan vajade på halv stång, men drogs upp i topp av en kollega. Vi var många som var samlade, allt från internutredare från Stockholm, till Batongflickan från Pajala…

Varför skriver jag så? Fast jag var i tjänst. Jo, för att min “känsla” av förhöret som hölls angående tjänstefel mot Polislagens 9§ (fast han sade 9 kapitlet vill jag minnas) var att det egentligen gällde den här sidan, och speciellt ett nummer under sex A… d v s huruvida jag fått pengar dit eller inte… och utan att han ställde frågan – svarade jag att jag inte har fått en enda krona!

Nej, det är inte alla som blir rika på sin blogg, inte ens fast många läser, eller att kontonumret står rakt upp och ner till höger. Hm, borde kanske plocka bort det igen, för jag hade glömt bort det helt, och undrar – hur kom jag då ens att tänka på det under förhöret?

Hm, hm. Det är det som är hjärnans mysterium… att den reflekterar över saker den ser och hör, utan att jag alltid hänger med… Men, det jag medvetet reflekterade över, och ska lära mig själv som utredare, är att jag ska säga något speciellt i telefon när jag ringer till folk, och sen upprepa exakt samma sak när jag träffar dem för att höra dem – det inger nämligen 100% förtroende – och orden bara flödar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *