Trumps attentat?

Säpo har säkert bättre koll än jag, men min tanke är att Trumps tidigare uttalande om “Se hur det har gått för Sverige” nu har fått sin legitimitet… som alltså inte fanns då när han sade det, men som uppstod nu när lastbilen i Stockholm rammade en byggnad och dödade samt skadade en mängd människor. Sen hur det hela hänger ihop, och om det har med USA Trumps Syrien attack att göra med, spekulerar jag inte i, utan konstaterar följande:

Det är svårt att leva på som vanligt, vilket vi uppmanas att göra av Regeringen mfl, eftersom media ställer in program som “Let´s Dance” och “Ring så spelar vi”, och vi inte ges alternativ till den uppshåsade nyhetsrapporteringen! Ja, jag väljer att inte lyssna, för jag försöker leva på som vanligt under min lilla semester…

Och faktiskt… det enda jag har funderat på i detalj gällande det som hänt där nere i Stockholm City, är om den riktige Öl-lastbilschauffören kommer att bötfällas för att han lämnade lastbilen på tomgång, alternativt parkerad med nycklarna i tändningslåset? (…om den nu inte är uppbruten och tjuvstartad vill säga).

Om det är så att det är “tillfället som har gjort tjuven” och sedemera “attacken”, eller om det är en tidigare kartlagd och i förväg planerad lastbilsstöld i grunden, är något jag kommer att följa med intresse – och få svar på inom sinom tid!

Ja, nå en sak till, som jag råkade se på nyheterna, och det var ju “ögonblicksbilden” när Statsministern uppstår ur det döda… d v s när modiga Löfven står på en öppen gata – likt där Palme sköts till döds – lägger ner en bukett röda rosor, tänder ett gravljus, vänder sig om och byter några ord med en vanlig polis, men sen vandrar iväg som en vålnad… utan att låta sig intervjuas av media.

Nej, det här går inte att jämföra med Palmemordet, det är min bild. Men, modigt ändå av Löfven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *