Varför inte?

Medan jag skottade snöis där ute, tänkte jag att ni säkert tänker “Varför svetsar du inte själv?”.

Försökte faktiskt lägga in en stöt under singellivet på en snygg licenssvetsare från Porjus, men lyckades inte svetsa fast honom… och de få gånger jag försökt svetsa före och efter det, har stickan i och för sig fastnat i objektet – men tålamodet har trytit, och det har känts som att jag fått elstötar också! Så nej, jag tänker inte lära mig att svetsa, utan överlåter det till dem som redan kan det.

Jaha, nu har jag bytt till torra kläder, och ska ut igen! Och lite nytta har jag faktiskt haft av kraftverkskillen också, för jag har besparat min nötta rygg mer stryk genom proffskursen i marklyft! Kommer nämligen alltid i håg sen dess “att puta ut med rumpan och upp med hakan”, när jag lyfter den tunga spaden med breda böjda ben…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *