Nitro räddade mitt kött

Hunden har varit som galen i mitt hängande torrkött, ända till igår… och idag när jag skulle få han dit för att klättra efter väggen som han brukar, för en bra bild till Er, så nej! Han ignorerade köttet totalt!!!

Hm, och vad gjorde jag? Jo, jag klättrade upp och började undersöka det hela. Nej, inte genomtorrt än, men på tok för salt! Borde ha gissat det av den vita saltsvettningen som börjat.

Hm, hm, och vad gjorde jag sen då? Tog ner det, slängde i vattenbad, sköljde och knådade, och så tillbaka in i buren för att torka… och det känns som att jag hann skölja dem i rättan tid, tur nog… men nästa år ska jag nog göra det direkt.

Nå, jag tror som sagt att allt kommer att bli perfekt om några dagar – d v s lika gott som godiset “Salta sillar”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *