Jag hörde tåget igår!

Satt i badenbadenstolen på tegelhusaltanen, och hörde hur det gnisslade i sydost, som ett tåg som saktade in mellan Aareajärvivägen och Huukivägen – faktiskt precis där var Trafikverket stakat ut rälsen för Northland till Finland!

Spännande att se utvecklingen för gruvan, för ljudet säger mig att det kanske är mer än förhandling och valrörelse på gång, vilket min första slutsats var, när jag läste Sundström uttala sig om sina kompisar i alfabetet.

Min kompis Nitro, han gillar god mat, och att dra!

Och det är tydligen extra viktigt med Jämthundar, att inte äta precis inpå, eller direkt efter, fysisk aktivitet. Därför får han vara några timmar i hagen och vänta efter maten, medan jag passar på att köra mina skoterturer under tiden. En härlig tid!

https://www.youtube.com/watch?v=0WWjx54GePE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *