Inte så bra

Kilona kom snabbt tillbaka, när jag ätit nötter… och ett skrovmål i helgen, samt en semla idag… men, det är något som har gjort mig extra pigg idag! Kan det vara nötterna? För det är det enda som är nytt i min kost, om man jämför mot tidigare.

Idag har jag efter jobbet åkt skidor, tvättat kläder, badat bastu, lagat matlåda, och nu kör jag diskmaskinen – pigg som en mört! Annars har det sett ut som så, att oj vad jobbigt att ta en liten promenad eller sparktur, oj vad obehagligt efteråt, bäst att ligga i soffan och lugna ner sig, snark – typ komma hem och sova efter jobbet, stiga upp till jobbet igen.

Men idag kändes det bra i kroppen även efter ansträngning, och soffan lockade inte alls, även om vågen visade 85 igen… suck, suck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *