Frukosteldare

Oj så skönt med en ledig morgon, efter helgens knegande, och då får man njuta av sina egna morgonritualer, som blir ganska så sällan i och med att jobbet tar den större delen av dem.

Elden sprakar så vackert och varmt till kaffet som smakar gott, extra gott, eller om jag säger som så – den godaste kaffekoppen på hela dagen!

Sen när det är dags att sluta elda, med det perfekt inställda draget, då drar jag på med fullt drag så glödbädd uppstår snabbt, och spjället sedan kan stängas snabbt när det blåa är helt borta. Sen är det varmt i stugan hela dagen.

Men jag själv, jag är sällan inne, utehund som jag är… kombinerad med polisschäfern? Hörde nämligen på radion i går, om bristen på tjänstehundar hos Polisen, där det sades att den viktiga egenskapen som eftersöks och krävs, den stämde perfekt in på mig! D v s att jag kan morra till som ett monster, för att i nästa sekund vara helt lugn.

Voff, voff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *