Mamma rallyförare?

Eller, kan man sammanfatta det hela med att Saab 9 5 är en bra vinterbil? Hurdant väder och vägföre det än är, så är det inga problem att hålla sig till hastigheterna, den går som på räls.

Men, lite fundersam blir jag ändå, för jag åkte en stund före morsan från A, men hon var hack i häl till B. Det hade jag inte trott om en nästan 80-årig dam! Men, då har hon också kört mycket bil, även helt ensam till sin hemby i södra Finland, 800 km enkelväg.

Ett trevligt kalas var det, och jag har verkligen fått skratta åt den finska humorn. Sant eller inte, men en skidåkande kvinna från byn ska ha haft så stora bröst, att hon blev diskvalificerad från skidskytte… eftersom det inte är tillåtet att skjuta med stöd… Ha, ha, ha.

Vet inte varför jag gillar den sortens humor, men jag tror att det är för att det handlar om bildmetafor, vilket min hjärna är snabb att uppfatta. Annars kan det ta upp till 1 minut innan jag skrattar åt skämt, eftersom min hjärna först analyserar sönder skämtet, och sen får jag backa tillbaka till det roliga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *