Houlibouli

Tänka sig, att Mr Trump har börjat styra svensk polis också, med sitt lösryckta uttalande om att det kan gå som i Sverige… vilket i sig är bra som effekt tycker jag, om än lite genomskinligt och sent, med stenkastning och skott som följd.

Står och väntar på att glöden ska slockna, och känner hur oroligt blodet känns i ådrorna. Varför? Har jag sockerabstinens? Någon form av darr är det, troligen på ändrade kostvanor… Har ätit typ vitkål och morot, och kroppen saknar nog restaurangens fett, socker och salt?

Nå, det är bara att härda ut, och inte falla för frestelsen att ta en sockerbit i brist på godis…

Men hur är det i Övertorneå? Varför skriver en man ett medborgarförslag till kommunen om att de kommunanställda ska få nyttja sin friskvårdstimme till sex? Är han avundsjuk eller svartsjuk? Det är frågan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *