Det vibrerar och spökar

Vädret, och termometern, verkar ha fått spratt – eller så är jag helt vimsig? När jag klev upp var det milt, typ -6 grader ute, och jag beundrade det fina vädret. Västliga vindar, och solen som fick luften att se ut som ovanför en svart asfalt eller en brödrost av värmen, men… när jag tittade på termometern efter en stund, i hopp om mer blida, så blev jag chockad -17! Bara på tio-femton minuter typ. Och nu, nu är det -8 grader igen…

Hur som helst, fint väder, och brådis ut! Ut, ut, ut – det är det som lockar mig, och idag ska jag skotta bort lite snö från vedvagnarna, innan jag far ut på skidor och sånt. Härligt!

…nämen är det sant, nu visar termometern -17 grader igen, innan jag ens hunnit ut…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *