Oh yes!

Än finns det lite krut i gumman, när ungtupparna försöker slita ut fjädrarna där bak. Jag har insett att det gäller att vara tung och stadig, för att inte bli lurad på sin skönhet, och det är lite lättare att vara gammelhöna i hönsgården, än ung. För män är nog överlag snällare med sin mamma än sin flickvän?

En dålig dag? Nej, faktiskt inte, jag gillar när det händer. Det är faktiskt därför jag sökt det jobb jag har, och nu hoppas jag på att det ska hända ännu mer!

Mer än så ska jag inte skriva om det, men det räcker nog för att ni ska förstå känslan.

En annan känsla jag kan beskriva, när man gör helt rätt saker, under rätt tid. Som igår kväll, när det blev sent till natten, eftersom traktorn inte startade efter långt stillestånd, trots blidan. Då hann gårdsplanen frysa till blankis, medan lössnön bredvid ännu var töblöt, och när jag slungade ut det på gården, frös det fast som klister, till ett sandpapper för skor och bilar – perfekt!

Om traktorn däremot hade startat 3 timmar tidigare, som jag ville, hade jag nog förstört hela gården med djupa traktorspår, och i stället för ett slätt sandpapper, hade jag tillverkat en sträv tvättbräda där man lätt hade stukat fötterna…

Så, det är inte alltid viljan som styr till att det blir bra, det bara blir så!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *