Duktig skoter

Duktiga jag, som till slut hittade en sportgren som lockar mig att bränna vikten!

Skogstokig, det kan man säga att jag är, och det fungerar, när ögonen glänser som hos en kåt bock, efter lite plumsande i mjuksnön… i dikesdjungeln, flera timmar, bara för att hitta bra jaktstigar till hösten!

Men, nog var det skönt att komma fram till skotern sen, och höra hur den brummade igång, med belysning och allt! Lite tungt dock, att dra igång en Viking med dåligt batteri, när fötterna sjunker till pulversnö utan fäste, och snöre och fotsteg är uppe i armhålan typ, när man ska dra.

Området där jag började min skidtur, är ett område jag åkt vilse i tidigare, i 40 graders kyla, innan Markku gallrade det för sju år sedan, innan vi kände varandra.

Och när jag körde där, i hans hjärtformade körvägar(!), började jag fundera på om vi hamnat i 7-årskrisen?

I helgen skulle året ha kunnat firats, men i samförstånd bestämde vi oss för att vara var för sig, eftersom “gnistan” inte övervann de egna aktiviteterna för någon av oss, och vi valde båda bort att åka 90 km enkel väg för att slöa i soffan och äta godis…

Hm, kan det vara så? Fakta är i alla fall att jag har gått upp minst 15 kg på 7 år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *