Minus 40,4

En sömnig och kall start på året 2017, så kan man sammanfatta min tid här i januari.

I natt skulle jag vakna efter en timme och kolla att Markku hade kommit fram till Pello med sina redskap i kylan, men… jag vaknade på morgonen, och konstaterade att jag lika kallt som vädret hade stängt av alarmet utan att vakna… Gissa om jag var besviken på mig själv! Tur nog hade han kommit fram, och i säng.

Varför är jag så trött? Jo, vi har hållit på att gallra intensivt sen i julas, och även om det är proffs som sköter det, så finns det att göra för mig med, eftersom det är jag som är ansvarig för planeringen, d v s inget bolag med jägmästare eller skogsinspektörer som sköter det praktiska för huggarna.

Igår var jag faktiskt så trött, att jag somnade sittande på en stol…

Idag är jag dock pigg, och känner mig t o m rastlös, när kylan sätter stopp för min invanda arbetsfart.

I morgon hoppas jag att det är mildare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *