Längesen raseriutbrott…

Idag har jag använt mitt svarta “talvisilmä” öga, och hade känslor kunnat döda, så hade jag varit häktad nu…

När någon driver med mig för flit, gör narr av mig, och skyller på mig för de fel som den själv har gjort, så blir jag vansinnig! Och ännu skogstokig när personen till råga på allt ännu spelar dum på det!

Hes, det är jag nu, för även Nitro fick sig ett urgrundsvrål när situationen var på, och han drog… Host, och harkel, det tar på stämbanden att försöka vara en Alfa hona bland männen…

Hm, men nu har det lagt sig, och jag ska ringa och försöka mötas halvvägs för en fortsatt framtid. Ska m a o försöka lösa konflikten… för den här mannen måste jag hålla hårt i, eftersom han inte är rädd för mig, inte ens när jag är tvärarg, på riktigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *