Hur är det med Charlotte?

Har hon drabbats av “broken hart syndrom” p g a utfrysning med sofistikerade härskartekniker från Skidförbundet?

http://www.dn.se/nyheter/sverige/mysteriet-med-det-brustna-kvinnohjartat/

En sak “duktiga flickor” ofta glömmer bort, är att ovillkorlig kärlek från en man, det får man bara från pappa/farfar/morfar… d v s när man har blodsband i rakt nedstigande led. Övriga män ser duktiga flickor som ett hot.

Om vi tar Charlotte som ett exempel, en duktig talang med potential, att hur skulle det se ut för Skidförbundet om hon skulle utmärka sig med stora framsteg i sin träning utanför förbundet?

M a o, att hon är “farlig” för förbundets anseende med sin solokarriär om hon lyckas, och då ska hon möjligen “krossas” till varje pris innan det? Eller varför meddelar hon själv att hon ska lyssna på kroppen och tävla först till nyårsafton, medan förbundet pushar ut hennes hjärta på spåret redan till helgen? Kan det finnas så stort “hat” mot hennes kaxiga självständighet, att en hjärtinfarkt rakt ut i TV är målet?

Dags för en sejd… jag blir lejd… och ser en man med trubbig näsa, krypa under radarn… så nu ska jag gå ut och rita ett hjärta på ladan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *