Bajset trycker på…

Vinden svajar björkens grenklasar, kölden har börjat släppa från natten, inför det vita som ska komma, snö, som nu täcker gården så fint, och även träden. Sitter här och stirrar in i adventsstaken, med morgonkaffet halvt uppdrucket, och tänker att jag är ganska smart, när jag återanvänder kaffebryggarvärmen till att påskynda svällandet av hundens mat till behaglig temperatur för hans mage.

Dagen min, den ska bestå i att jag plågar mitt revben indirekt. Först tar det 5 minuter att få igång skotern som har slut batteri, eftersom jag inte kan ta i, utan får vänta på det “rätta knycket”, som inte behöver vara så långt mot slutet, när snöret är långsamt varmdraget med enarmansträngning. Sen ska jag inte bara märka upp rotkapade vindfällda träd, utan också köra upp och ner efter gamla stickvägar, för att inte få så många nya.

http://skogsforum.se/viewtopic.php?f=10&t=2893

Nätet, det har kommit att bli min samverkansparter i mångt och mycket, inte bara till att skriva av mig en massa “skit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *