Precis så jag orkade hålla!

Nitro, han blev offer för en tjäderhöna som låg på sina ägg, och började spela skadad, stundvis attackernade, för att sen locka med honom – och han, blev som tokig! Skällde som på älg, helt i extas, och helt okontaktbar för mig. Och ni kan ju bara gissa om han drog!?! Ja, så att jag fick ta i för kung och fosterland, för att inte flyga med, jag med min redan stukade fot… aj, aj, det gällde att ge allt, även p g a att fågeln kanske gett sig på Nitros ögon till slut?

Pust, till slut fick jag bort honom, och även han var så trött att han lade sig på stigen med lång tunga.

Nå, ett bra motionspass, och kul att höra en hund skälla i skogen, även om det nu inte var på älg, den här gången heller… MEN, hans självförtroende blir bara bättre och bättre i skogen – idag sprätte han t o m mossa när han pissade där, helt ute i ödemarken, typ.

Nej, nu måste jag fylla på depåerna, så jag orkar gå på mitt kvällskift också, d v s att jag redan tjänstgjort dag, och ska såga kväll… om allt går enligt planerna vill säga. Kroppen är rätt sliten, spänd mellan varje revben, och då foten som ömmar på det. Hm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *