TNT med dragspel

Jag kände mig som dynamit häromdagen, efter att ha laddat med två rejäla mål pasta den dagen, för att orka såga med motorsåg. Blev inte ens trött av att lasta, tack vare pasta, och dagen efter orkade jag också att dansa på Allmänningsfesten, det utan att bli andfådd dessutom – vilket jag får tacka Nitro för!

Ja, och det här med hårdrock på dragspel, det var något nytt för riksspelemannen och sällskapet som underhöll efter middagen igår. En middag som var väldigt god, och som heller inte blev förstörd trots en elak bordsgranne… En äldre man som klagade på att jag blivit tjock, säkert 15 kg tyngre, och att jag måste sluta äta…

Markku sade efteråt att han var lite rädd, han bara väntade på att jag skulle blixtra till där i bordet. Men icket, jag har ändrat taktik sedan ett tag tillbaka, och smidde i stället en jämställdhetsplan. Åt upp min efterrätt med god aptit, dansade på som vanligt, men när jag såg att den förnedrande mannen var bland de machogaste av männen, vid ett bord intill baren, så gick jag fram och utmanade honom i armbrytning – och vann!

Aaah! Det satt fint må ni tro. Och jag hoppas att han lärde sig en läxa, att inte förstöra sina medmänniskors goda måltidsstund, och låta även kvinnor stråla av välmående och lycka i gott sällskap.

Och den här mannen har slagit publikrekord https://www.youtube.com/watch?v=SV70M4lpgPo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *