Oj vad det är skönt!

Sommaren har verkligen kommit tidigt i år, och det är varmt och ljust, med mycket att göra där ute. I kväll kom även myggen, och de var ovanligt intresserade av mig. Jag brukar inte ha problem med dem, de surrar mest runt, men idag ville de till att bitas.

Hm, och jag undrar om jag har börjat lukta godare än tidigare? Funderade på det efter att Nitro också ville till att nosa mig under kjolen, och sen slog han i hop sina tänder som efter en löptik… märkligt, jag som är 47 år och passé så att säga!

Kjolen, den kan i och för sig ha en förklaring, för jag sprang omkring med den i skogen vid Egons, och hans collietik Donna kankse löper, d v s att kjolen blivit kontaminerad av hennes kiss?

Men myggen? Det måste vara något med blodet. Kanske mindre järn än tidigare? Har inte kollat kvoten på länge, så jag vet inte. Det enda jag vet, gällande ändrad kost, är att jag har börjat äta rucola, titt som tätt. Myggen kanske också gillar den nötaktiga smaken?

Vänt dygnet har jag också, efter mina sena kvällspass i början på veckan. Har sovit till 10.30, två mornar i streck, trots att klockan ringt 08.00! Ännu en sovmorgon väntar, och sen är det jobbhelg igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *