Äckligt!!!

Jag hörde bara ett pip, sen såg jag att Nitro väntade att det slutade sprattla – och sen åt han upp den med tre tugg, den stora råttan! Bläää…

Hörde hur det röjdes hos grannen, och tänkte gå förbi där för att höra var våra andra två rör ligger innan jag hämtar mitt brännved, men då såg jag att han kvistade björk med motorsåg, inte röjde, och troligen såg han mig inte, för han gick bara längre bort.

Hua, det är jobbigt det där, att kvista med motorsåg, helst om terrängen är ojämn. Men, ännu jobbigare är det att lasta då, speciellt om virket är tungt, och man måste ha dem minst 2,70 cm långa för att duga till massaved.

Jag vet, för i måndags körde jag ett par fyrhjulingslass, och kan säga att jag har varit stel i bål- och höftmuskulaturen ända till idag. Men, det negativa vägs upp av det positiva – Grizzlyns motorkraft som vrålar i mitt minnesöra än. Aaaah! Vad skönt med kraft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *