Midnatt igen

Min hundvalpssemester har vänt mitt dygn, även om jag inte tog en hundvalp, det med hänsyn till Nitro, men också till ett hus jag håller på att repa, eller tvärtom – av hänsyn till hundvalpen jag inte tog.

Krupit på alla fyra i tvättstugan, och just då kom en möbelförsäljare och knackade på. Och även om jag inte var intresserad av nya möbler, så var han intresserad av det jag gjorde. Länge stod han och pratade där vid dörren, och skrattade glatt när jag berättade att jag måste klara allt själv, eftersom Markku bara kommer till helgen och badar bastu…

Ja, det är kul att skoja till det då och då, även om sanningen är helt annan, d v s att Markku ligger i hårt när han kommer hit, och han är också den som ger mig inspiration att hålla på, även när han inte är här.

Nej, nu ska jag gå sova, nöjd. Även om over there känns långt borta… https://www.youtube.com/watch?v=WaPy1JBlxcI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *