Morot och potatis

Av en slump upptäckte jag att Nitro åtrår rå potatis, när han med jaktutseende smög sig i mammas groddlådor och snodde sig en för att i smyg knapra i sig den, och sen tänkte han ta flera! Stopp sade jag då, men nu ger jag honom en rå oskalad potatis om dagen, och även en morot, vilket han också gillar – som tuggben, och faktiskt, hans andedräkt har blivit mycket bättre sen dess.

Sex sekunder till midnatt, och jag tänkte att det var väldigt länge sen jag satt här vid min dator och inväntade spöktimmen… Hm, vad ska vi nu hitta på?

Halvmåneformen växte fram ur den sandprickiga plattan, och jag såg att det blir svart med vitt, där det breda är vågrätt och det smala vertikalt. Nöjd och belåten med hjärnans genomtänkta plan, ska jag nu låta häxan ta över en stund mer oplanerat.

Hm, hm, “en gammelreligiös kajakpaddlare från South Carolina”, det var allt. Eller, var det kanske North?

http://vacations.aircanada.com/en/vacation_packages/destinations/United-States/Portland

Hur som helst, en tripp till USA borde jag och Markku hinna med någon gång, för det tror jag att vi båda skulle gilla.

https://www.youtube.com/watch?v=4jEgKDiGzjQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *