En inblick för förståelse

Svart på vitt, gällande Lantmäteriet, fick jag i denna skrift från deras förening, sidan 122-123, där lantmätare anser sig vara över lagen, och använder gränsbestämning som maktmedel. Man kan väl i förlängningen kalla det för skenrättegång?

http://www.lulea.se/download/18.4a3d28f313aa49dea8910d82/1355242552554/Lantmateri-i-Norrbotten.pdf

Nå, inte bara tråkigheter, där finns mycket intressant läsning också, fina teckningar och även dryckessånger!

I övrigt då? Jo, jag har gått och blivit krasslig, förkyld med öronstick. Ute kvittrar fåglarna, och mastkillarna har också kommit tillbaka. De håller på att montera något nytt i masten, så att grannarna här i Aarea kan ha kontakt med varandra via Stockholm, typ.

Några funderingar? Jo, igår iakttog jag att Nitros bollar har blivit större, och funderade först om det är där självförtroendet börjar växa för skogen? Sen tänkte jag att det kanske är mina hemkokta godsaker som gett effekt genom baggtestiklarna? Men slutligen kom jag fram till att det är mina långa promenader som gett honom större lårmuskler, vilka trycker ihop bollarna, som då bara ser större ut. Effekt som effekt.

Jo, och nu fick jag brev från både Kennelklubben och Jordbruksverket om att Nitro är registrerad. Det som kändes lite märkligt var, att Kennelklubben skrev en massa bra information till mig som hundägare, men nämnde inte med en rad att hunden ska registreras hos Jordbruksverket…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *