Som en varg

Nitro ylar som en varg, men jag måste erkänna att det inte är störande – bara fint! Hoppas att grannarna också tycker det? Nå, hoppas det går över, att det bara är saknaden efter den gamla familjen som spökar så här i början, eller kanske någon löptik i byn?

Har precis registrerat honom hos Jordbruksverket, något jag inte känt till skulle göras, om jag inte haft får som jag registrerat där, och då läst att även alla hundar MÅSTE registreras där.

http://www.jordbruksverket.se/amnesomraden/djur/olikaslagsdjur/hundarochkatter/hundregistret.4.207049b811dd8a513dc8000442.html

Nu vet ni andra det också, och att Länsstyrelsen kan komma på besök för att kontrollera att hunden har det bra. Ibland kan de även begära biträde av polisen, men det behöver inte vara något speciellt med det, allt kan vara okej ändå. Jag vet, för jag har varit med.

Rådjuren däremot, dem är det ingen som kollar. Men inte heller de bryr som om att Nitro ylar och skäller, fotot taget precis i körsången på 50 m.

Och vad gäller björnen, så är det nu ett minne blott. Efter en vända med kraftigt vädrande och frustande, så att läpparna fladdrade, men inget morr, och sen nästa sväng med sänkt svans och lite reservation, för att till sist, lufsa förbi med vanlig svans, och endast ett blixtsnabbt och kallt konstaterande att statyn står kvar. Bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *