Penikkatauti

Inte bara sug på ägg, ont i benhinnorna också, av det hastiga motionerandet, som idag t o m bestod i joggingsteg. Tränar balans och fart, för att våga ställa mig på skidor efter Nitro i sele. Han ska vara van även vid det. Och det är därför jag tränar “höger och vänster” också.

“Han har dubbla ögon”, sade pappa, och menade nog egentligen pälskontur kontra ögon, men det stämmer nog även mer andligt också, för ibland känns han som två olika hundar. Kanske för att han är hane, och har “driften”, eller så har han haft anledning att utveckla detta.

Nå, hur som helst så är det en löptik som orsakat ylandet, som tur nog tog slut innan 22.00… Detta vet jag efter att jag hörde honom slå ihop tänderna sådär tätt, som Eero förklarade att hanar gör när tikar löper. Märkligt beteende, först äta kiss, och sen tugga tänder.

Själv har jag penslat panel med bastuskydd, och oljat hyvlat plank till lav. Och så mycket annat har jag inte funderat på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *