Skumpat på E4:an

En bild säger mer än 1000 ord… och eftersom lastbilar är strypta för 80 km/h, så följdes vi åt hela vägen från Övertorneå, men inte ända fram, för vi hade trailer.

Jättesugen att köra, men eftersom jag inte har e-kortet, så får jag inte det. Nu fick jag sitta bredvid, och titta mig omkring i stället.

När vi kom tillbaka, och skulle ta helg, så fick Markku rycka in för den andra lastbilen istället, som hade fattat eld av torven, och bränt av kylarslangen till AdBlue-tanken.

Snyft, och efter att jag städat i fikarummet i väntan på, och trodde att “nu tar vi helg”, så fick han rycka ut på vägen igen… för den provisoriska slangen höll inte. Hm, och efter att ha gett Maijas kompis en en wiskeypinne mot magsjuka, efter att hon dumt nog smakade en kula från hundens skål… så tog jag en själv också.

Skål. Och nu kom han äntligen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *