Nu kan jag bara hoppas

“Prästen Perssons” själavård var att sätta Charlotte på “time out”, eller utvisning från laget om man så vill, men det var ju bra att detta vändes diplomatiskt till att Kalla behöver vila upp sig inför Canada…

http://www.svt.se/sport/vintersport/charlotte-kalla-inte-uttagen-till-lahtis/

Hur helst hon nu vårdar sin själ, så hoppas jag verkligen att hon får en rejäl upprättelse hos svenska folket, genom sig själv.

I övrigt har jag inte så mycket att skriva om, men kan ju passa på att tycka, att Pajala har godare thaimat än Överkalix. Det är sällan jag får ont i magen, men idag fick jag det, och började pruttas…

Pinsamt faktiskt! Satt vid datorn och släppte lite väder för att må bättre, och just när jag gjort det, så rusade en kollega upp bakom min rygg och bad mig skriva in hans ändringar i schemat… Kände han inte? Eller nämnde han inte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *