När uppphetsningen har lagt sig

När jag sovit på saken, så tänker jag inte lika svart-vitt längre, på Charlottes konflikt inom Skidförbundets tränarledning, utan väger in olika fenomen i det hela, och med ett bredare synfält än kamp/flykt “strid”.

Tänker som så, att tränaren Persson ju har lyckats rätt bra med övriga tjejer, så varför skulle han inte lyckas med Charlotte, om han tar över mer av tränarrollen från Ingesson.

Och vad gäller Ingesson, han har ju varit tränare, men inte “kämpat” för att vara där för Charlotte, när motgångarna kommer. Han hade ju kunnat säga upp sig som polis, när han inte fick ledigt för att vara med henne…

Alltså, den som framstår som snäll och god med sina kommentarer i media, och är omtyckt och “vill has”, den behöver inte alltid vara den rätta för uppdraget.

Sen vad gäller skidåkaren själv, så är ju hon också människa och kvinna som vi andra, och har ett liv vid sidan om, inklusive karl… som tydligen inte kunde välja EN favoritbild av henne, när hon gav en sticka med påklädda “pin-up” bilder på sig själv till honom (efterforskat här på nätet), vilket kanske är ett omdöme om hennes “närmaste tränare”?

Fokus… det är ordet, men, ur kaos föds ordning, är också en teori.

Så, nu tar jag tillbaka min “kross-ramsa”, och godtar en kompromisslösning…

MEN, helt har jag inte kunnat släppa detta “skit” från igår, innan jag gjort en egen godtagbar analys av bollen som börjat rulla… och det är “En producent för idrottsgalan, som tycker att Charlotte påminner om hans fru, driver med Charlottes egenskaper som påminner om fruns vinnarskalle, varpå Längdlanslaget blir ilsket, och färgar besvikelsen på Charlotte, som tidigare såg sin vinnarskalle-ilska som något positivt, men nu blev slagen till marken, och tilltufsad presterar hon dåligt, och får mer skam på sig… och bollen rullar ännu – tills den stoppas!”

Hur? Låt Charlotte få en annan roll, än den “präktiga” Längdlandslagsåkaren – låt henne vara “skogshuggare”, eller “slugger-åkare”, som visar humör helt naturligt i sin roll som kämpe. Alltså, annars snälla hon har förmågan att “skifta” roll för uppgiften, och det är inget skumt med det, inget Längdlandslaget behöver “skämmas” för.

Ett pressmedelande om att konflikten är under kontroll, att den är lagd åt sidan, och att Charlotte fokuserar på GULD – det vill jag läsa nu!!!

(Visst är “frun” ganska lik Charlotte? Lite gråare hår bara…
http://www.resume.se/nyheter/artiklar/2009/03/31/hon-ar-farjans-riktiga-kapten/ )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *