Sopade trappan naken

Där bak. Men först slungade jag gården, och gjorde plogåtaganden, sen blev jag nedskvättad med snö av plogbilen, innan jag slutligen gick i bastun, och i “löylypausen” sopade baktrappan. Mer spännande än så var det inte, även om jag var barfota, och fick skynda på.

“Badar ni bastu på en tisdag?” frågade Markku innan Bastubaletten började på TV, och det slog mig att det kanske är programmet, som går så sent, som gjort att vi ändrat rutiner? För att hålla oss vaken tills det börjar… (förra veckan somnade jag, och missade det).

Ett bra program, måste jag säga, och ni som inte har sett den, se den. Idag var det del 3 av 4, och allt går att se på nätet. Den eller det? Bastubaletten, programmet. Och enligt Markkus rutiner borde den ha sänts på onsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *