Vackra färger!

Satt här i min soffa och filosoferade, när mitt öga lockades mot norr – mars? Blinkande så stark, med insyn rakt på mig, fick den mig helt enkelt att hämta kikaren. Och, nu har jag ont i ögonen. Tittade länge på det hoppande fenomenet, med vackra julpumlefäreger, och önskade att jag hade haft en riktigt stjärnkikare.

Hm, och nu sitter jag här, en nöjd fågel- och rådjursmatare… Ja, och det har varit en mjuk övergång det här, att känna ansvar för ett fågelbord, så att det inte blir tomt, och så höet till rådjuren, att de alltid får något när de kommer, så här i kylan. D v s i stället för ansvar över fåren.

Minnet av fåren är varmt, och just nu extra varmt, för jag ligger på en fäll (dock inte de senaste, som såldes till liv).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *